Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

INM. Seminar privind răspunderea penală în cazul infracțiunilor împotriva umanității în UE / 30 noiembrie – 2 decembrie 2015, Haga
02.11.2015 | JURIDICE.ro


Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 30 octombrie 2015, un anunț cu privire la seminarul „Prosecuting and judging core international crimes within the EU. Combating impunity”, organizat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și Rețeaua Europeană de puncte de contact cu privire la persoane vinovate de genocid, crime împotriva umanității și crime de război, pe 30 noiembrie – 2 decembrie 2015, la The Hague Institute for Global Justice.

Seminarul își propune aprofundarea aspectelor de drept penal internațional substanțial, referitoare la definiția și elementele infracțiunilor, prin raportare la jurisprudența națională și internațională în materie. În cadrul seminarului, participanții vor avea acces la informații privind ultimele evoluții în materia răspunderii penale în cazul infracțiunilor de acest tip, aspecte practice privind instrumentarea cauzelor și provocări specifice în materie probatorie. Totodată, vor fi avute în vedere aspecte de cooperare judiciară, cu accent pe instrumentele de cooperare de la nivelul Uniunii Europene, tratate internaționale aplicabile și alte aspecte practice relevante. Formatul seminarului va combina prelegerile cu 3 workshopuri și sesiuni în plen, care vor presupune implicarea activă, sub forma intervențiilor, din partea participanților.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate