Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ADSA. Asistență juridică gratuită pentru familiile afectate de incendiul din București


2 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA) a dat publicității duminică, 1 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la tragedia petrecută la Clubul Colectiv din București.

ADSA transmite sincere condoleanțe familiilor celor decedați și dorește însănătoșire grabnică celor răniți în urma incendiului și care luptă pentru viață în spitale. De asemenea, Asociația își exprimă aprecierea față de întreg corpul medical care, în seara de 29 octombrie 2015, a acționat pentru a-i ajuta pe tinerii afectați de tragedie.

Pentru a veni în ajutorul familiilor încercate de incendiu, ADSA oferă asistență gratuită la efectuarea oricărui demers juridic solicitat pentru protecția drepturilor lor și tragerea la răspundere a vinovaților. Persoanele interesate pot folosi următoarele date de contact: e-mail: contact@adsa.ro, tel.: 021.322.01.70 și 021.232.52.20.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii