Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Fiscalitate Flux informații

Alexandru Reff si Andrei Burz-Pinzaru – partneri in cadrul Deloitte la nivel regional

10 iunie 2009 | JURIDICE.ro

Pe fondul performantelor deosebite si a acumularii unui portofoliu excelent de business, doi membri cheie ai echipei Deloitte Romania au fost creditati cu responsabilitati noi, la nivel regional, incepand cu 1 iunie. Deja Legal Services Partner al Deloitte Romania, Alexandru Reff, 33 de ani, este acum Partner in Charge al diviziei Tax & Legal din cadrul Deloitte Balcani. In acelasi timp, Andrei Burz-Pinzaru, 37, anterior Senior Manager la Reff si Asociatii, societatea de avocati afiliata Deloitte Romania, a fost desemnat Equity Partner in cadrul Deloitte Europa Centrala.

Alexandru Reff

Alexandru Reff s-a alaturat Deloitte imediat dupa absolvirea Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, in 1998. A contribuit la cresterea rapida a activitatii departamentului de servicii juridice si fiscale din Bucuresti, asistand sute de clienti locali si internationali in proiecte de investitii, achizitii, restructurari si vanzari. Pregatirea sa profesionala mixta, atat juridica, cat si fiscala, precum si experienta internationala (incluzand un an de activitate in cadrul Deloitte Paris) sunt esentiale pentru asumarea responsabilitatii pentru proiecte multidisciplinare si transfrontaliere. Sub coordonarea sa, Reff si Asociatii a inregistrat in ultimele 12 luni o crestere cu 25% a veniturilor si cu 40% a volumului de tranzactii asistate, la un total de 700 de milioane de Euro in 2008. Una dintre cele mai mari tranzatii la care a lucrat recent este vanzarea Romtrans catre DB Schenker, in cadrul careia a furnizat asistenta juridica vanzatorului.

Alex a contribuit de asemenea la elaborarea unor proiecte de lege (inclusiv Legea Societatilor Comerciale, Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala), a scris o serie de articole in presa economica si a sustinut prezentari la mai multe evenimente de business. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitasii Bucuresi, a primit locul intai la examenul de Barou din anul 2000 si vorbeste in mod fluent limbile engleza si franceza, pe langa limba natala (romana). Experienta mai veche in fiscalitate si concentrarea din ultima vreme pe avocatura de afaceri il recomanda pe Alex pentru a coordona o divizie ce va oferi un nivel superior de integrare intre fiscalitate si drept.

„Conducerea Firmei da un mesaj puternic profesionittilor de elita din Deloitte si din afara: aceasta este compania in care romani tineri si ambitiosi pot progresa fara nicio limitare”, spune Alexandru Reff. „Noua mea pozitie presupune responsabilitati foarte mari, intrucat Deloitte detine expertiza fiscala de top la nivel global si nu ne multumim cu nimic mai putin in Romania. Suntem deschisi fata de nou, de schimbare si vom accepta riscuri, bazandu-ne pe uriasele resurse pe care le avem in regiune, mizand pe oportunitatile generate de stransa colaborare multidisciplinara din interiorul Deloitte si oferind o cariera accelerata actualelor si viitoarelor noastre talente”.

Andrei Burz-Pinzaru

Andrei Burz-Pinzaru lucreaza in cadrul Deloitte de sapte ani, timp in care a avut o contributie semnificativa la rezultatele companiei in domeniul bancar, fuziuni si achizitii si piete de capital. in calitate de Senior Manager la Reff si Asociatii, a fost desemnat lider al echipei specializate in drept bancar si financiar si totodata lider al grupului Tax & Legal Financial Services Industry in cadrul Deloitte Romania.

Anterior, Andrei a lucrat timp de doi ani cu Ernst & Young si societatea de avocati afiliata acesteia si timp de alti trei ani in piata de capital. Expertiza sa pe segmentul serviciilor financiare l-a ajutat sa atraga multe oportunitati noi de afaceri. Printre cele mai recente realizari se numara acordul de finantare de 140 de milioane de Euro obtinut de Romstrade, echipa sa furnizand asistenta juridica in timpul negocierilor si incheierii cu succes a contractului cu Credit Suisse. A contribuit la redactarea legii creditului ipotecar si a regulamentelor CNVM in materia securitizarii si obligatiunilor ipotecare.

In prezent, Andrei si echipa sa lucreaza pe trei alte tranzactii de finantare, in valoare cumulata de aproximativ 400 de milioane de Euro (doua mandate pentru restructurarea unor credite si un mandat de project finance). Pe ansamblu, valoarea tranzactiilor de finantare in care Reff si Asociatii a fost implicata incepand din 2007 – fie de partea creditorului, fie a debitorului – depaseste un miliard de Euro.

„Desemnarea unui al doilea Partener Deloitte provenit din departamentul de servicii juridice confirma sprijinul sustinut al Firmei pentru dezvoltarea continua a acestor tipuri de servicii. Este, de asemenea, un mesaj pozitiv din partea liderilor companiei, care arata ca actualul climat economic nu impiedica Deloitte sa desemneze noi Parteneri – un semn ca avem cu totii incredere in capacitatea noastra de a ne continua cresterea”, a subliniat Andrei Burz-Pinzaru.

Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte – consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achiziii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, alerte fiscale, servicii de contabilitate si salarizare.

Societatea de avocati afiliata Reff si Asociatii este pe deplin integrata in practica multi-disciplinara de consultanta a Deloitte si afiliata unei retele internationale de cabinete de avocatura si departamente juridice care colaboreaza cu Deloitte in intreaga lume. Avocatii ofera consultanta clientilor din Romania inca din 1998 in diverse aspecte precum fuziuni si achizitii, drept societar si comercial, drept financiar, bancar si piata de capital, imobiliar, finantare de proiect, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale, precum si proprietate intelectuala.

Despre Deloitte
Deloitte” este brand-ul sub care zeci de mii de specialisti din firme independente din intrega lume colaboreaza pentru a oferi servicii clientilor in urmatoarele domenii – audit, consultanta, consultanta financiara, managementul riscului si taxe. Aceste firme sunt firmele membre Deloitte Touche Tohmatsu (“DTT”), o uniune de firme (Swiss Verein). Fiecare firma membra ofera servicii intr-o anumita zona geografica si este supusa legislatiei si reglementarilor profesionale din tara/tarile respective. DTT contribuie la coordonarea activitatilor firmelor membre insa serviciile nu sunt furnizate de catre DTT. DTT si firmele membre sunt persoane juridice separate si independente, prin urmare acestea nu au nicio obligatie fata de celelalte firme membre. DTT si firmele membre nu isi asuma responsabilitatea fata de actele sau omisiunile celorlaltor firme membre. Fiecare firma membra DTT este structurata in mod diferit conform legislatiei nationale, reglementarilor, practicilor cotidiene si altor factori, si poate furniza servicii in zonele de activitate prin intermediul sucursalelor, filialelor si/sau altor entitati.

Despre Deloitte Central Europe
Deloitte Central Europe este o organizatie regionala de entitati grupate sub denumirea Deloitte Central Europe Holdings Limited, firma membra a Deloitte Touche Tohmatsu in Europa Centrala. Serviciile sunt furnizate de catre Deloitte Central Europe Holdings Limited , sucursalele si firmele afiliate, care sunt persoane juridice separate si independente. Sucursalele si firmele afiliate Deloitte Central Europe Holdings Limited sunt printre cele mai importante firme de servicii profesionale din regiune si ofera servicii printr-o echipa de peste 4.000 de angajati, in mai mult de 30 de birouri din 17 tari.

Despre Deloitte in Romania
In Romania, serviciile sunt furnizate de catre Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Tax S.R.L., Deloitte Consultanta S.R.L. si Reff si Asociatiii (numite impreuna Deloitte Romania), care sunt afiliate Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii in urmatoarele domenii: audit, servicii fiscale, consultanta, consultanta financiara si servicii de evaluare a riscului, avand o echipa de peste 400 de profesionisti romani si expatriati.

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership