Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu. Preselecții pentru Hexagonul Facultăţilor de Drept 2016


4 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept civil, Drept constituțional, Drept penal, Universitaria

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu a dat publicității marți, 3 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la organizarea preselecțiilor pentru Hexagonul Facultăţilor de Drept, Ediția 2016.

I. Proba de Drept Constituțional
Studenţii din anii de studiu II, III şi IV care doresc să facă parte din echipa Facultății de Drept a ULBS pentru proba drept constituţional sunt invitaţi să participe la preselecţia organizată în data de 11 noiembrie 2015, ora 08:00, la sediul Facultății de Drept – Bibliotecă – Centrul cultural Latino American. Informații suplimentare sunt disponibile aici.

II. Proba de Drept penal
În atenţia studenţilor anilor III şi IV Drept (zi): Preselecţia pentru participarea în echipa Facultăţii de Drept a ULBS la proba de drept penal, va avea loc la data de 17 noiembrie 2015, ora 12:00, la sediul Facultății de Drept, sala 023. Informații suplimentare sunt disponibile aici.

III. Proba de Drept civil
Preselecţia pentru participarea în echipa Facultăţii de Drept a ULBS la proba de drept civil va avea loc la data de 20 noiembrie 2015, ora 09:00, la sediul Facultății de Drept. Informații suplimentare sunt disponibile aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică