Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

STOICA & Asociaţii – la aniversarea a 20 de ani de la constituirea societății de avocați
05.11.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociaţii a sărbătorit 20 ani de la înfiinţare printr-o recepţie organizată în sala „Le Diplomate” a Hotelului Athénée Palace Hilton, la care, alături de toţi membrii echipei societății de avocați, au fost prezenți peste 200 de invitaţi.

Mesajele Partenerilor Fondatori, Valeriu Stoica şi Cristiana I. Stoica, în legătură cu aniversarea celor 20 de ani de la constituirea societății de avocați STOICA & Asociații, sunt disponibile aici (Valeriu Stoica) și aici (Cristiana I. Stoica).

Echipa STOICA & Asociații

Echipa STOICA & Asociații

Cu prilejul acestui eveniment aniversar, „Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră juridică” a fost acordat prof. univ. dr. Liviu Pop, distins reprezentant al şcolii de drept privat din Cluj-Napoca. „Profunzimea, curiozitatea şi deschiderea intelectuală, perseverenţa, generozitatea, eleganţa şi cordialitatea sunt calităţi care îl singularizează pe profesorul Liviu Pop nu numai în cadrul şcolii de drept privat de la Cluj, ci şi în contextul mai larg al lumii academice şi al comunităţii juridice din România. Cariera sa didactică şi ştiinţifică, întinsă pe durata unei jumătăţi de veac, probează aceste calităţi şi confirmă vocaţia sa de pedagog şi de subtil hermeneut al dreptului civil”, a spus Valeriu Stoica, Partener Fondator STOICA & Asociaţii.

De asemenea, „Premiul pentru încurajarea activităţii cultural-artistice” a fost acordat tinerei violiste Irina Fârtat, pentru „perseverenţa cu care şi-a cultivat pasiunea pentru muzică, pentru talentul deosebit, dar în egală măsură pentru seriozitatea cu care aprofundează studiul muzicii vechi şi al pedagogiei muzicale la Academia de Muzică din Basel”, aşa cum a declarat Cristiana I. Stoica, Partener Fondator STOICA & Asociaţii.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti