Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC
 1 comentariu

CSM propune modificarea Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor
05.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 3 noiembrie 2015, sesizarea Ministerului Justiţiei cu următoarele propuneri de modificare a Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor republicată, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:

La articolul 39, alineatul 1 şi alineatul 3 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
(1) Pentru verificarea îndeplinirii criteriilor de competenţă profesională şi de performanţă, judecătorii, cu excepţia celor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi procurorii sunt supuşi unei evaluări periodice privind calitatea activităţii, eficienţa, integritatea şi obligaţia de formare profesională continuă, iar în cazul judecătorilor şi procurorilor numiţi în funcţii de conducere, şi modul de îndeplinire a atribuţiilor manageriale.
(3) Judecătorii şi procurorii cu o vechime în funcţie mai mare de 20 de ani, nu sunt supuşi evaluării, cu excepţia situaţiilor în care, pentru motive obiective, evaluarea este necesară.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM propune modificarea Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor”

  1. Florin RADU spune:

    Pe cand modificarea care va stabili si legislativ ca procurorii nu sunt magistrati?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.