Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CSM. Nou Ghid de evaluare a activității profesionale a magistraților
05.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 3 noiembrie 2015, modificarea şi completarea Regulamentului privind evaluarea activităţii profesionale a judecătorilor şi procurorilor, potrivit propunerilor formulate de grupul de lucru (inclusiv cele referitoare la data intrării în vigoare şi la dispoziţiile tranzitorii), cu completarea propusă de Comisia nr. 2 din şedinţa de la data de 26 octombrie 2015.

Plenul a hotărât adoptarea unui nou Ghid de evaluare a activității profesionale a magistraților, conform propunerii grupului de lucru şi cu observaţiile Comisiei nr. 2 din şedinţa de la data de 26 octombrie 2015, și abrogarea Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 10/2008 prin care a fost adoptat Ghidul de evaluare a activității profesionale a magistraților.

Plenul a hotărât aprobarea fișelor de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor și a modelului orientativ al raportului de evaluare, conform Anexelor 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ale punctului de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios, și abrogarea Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 839/2010 prin care au fost aprobate fișele de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor, modelul orientativ al raportului de evaluare și modelul orientativ al procesului-verbal anual de evaluare.

Plenul a hotărât reglementarea unor dispoziții tranzitorii, în sensul că, dacă perioada supusă evaluării a început înainte de data intrării în vigoare a hotărârilor prin care se aprobă noul ghid de evaluare şi, respectiv, noile fișe de evaluare și modelul orientativ al raportului de evaluare (hotărâri care urmează să intre în vigoare odată cu intrarea în vigoare a hotărârii prin care va fi modificat regulamentul) şi se împlineşte după această dată, la evaluarea judecătorului sau procurorului se au în vedere Ghidul de evaluare a activităţii profesionale a magistraţilor aprobat prin Hotărârea nr. 10/2008 şi fișele de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor, modelul orientativ al raportului de evaluare şi al procesului-verbal anual de evaluare, astfel cum au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 839/2010.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.