Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Nou Ghid de evaluare a activității profesionale a magistraților
05.11.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 3 noiembrie 2015, modificarea şi completarea Regulamentului privind evaluarea activităţii profesionale a judecătorilor şi procurorilor, potrivit propunerilor formulate de grupul de lucru (inclusiv cele referitoare la data intrării în vigoare şi la dispoziţiile tranzitorii), cu completarea propusă de Comisia nr. 2 din şedinţa de la data de 26 octombrie 2015.

Plenul a hotărât adoptarea unui nou Ghid de evaluare a activității profesionale a magistraților, conform propunerii grupului de lucru şi cu observaţiile Comisiei nr. 2 din şedinţa de la data de 26 octombrie 2015, și abrogarea Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 10/2008 prin care a fost adoptat Ghidul de evaluare a activității profesionale a magistraților.

Plenul a hotărât aprobarea fișelor de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor și a modelului orientativ al raportului de evaluare, conform Anexelor 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ale punctului de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios, și abrogarea Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 839/2010 prin care au fost aprobate fișele de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor, modelul orientativ al raportului de evaluare și modelul orientativ al procesului-verbal anual de evaluare.

Plenul a hotărât reglementarea unor dispoziții tranzitorii, în sensul că, dacă perioada supusă evaluării a început înainte de data intrării în vigoare a hotărârilor prin care se aprobă noul ghid de evaluare şi, respectiv, noile fișe de evaluare și modelul orientativ al raportului de evaluare (hotărâri care urmează să intre în vigoare odată cu intrarea în vigoare a hotărârii prin care va fi modificat regulamentul) şi se împlineşte după această dată, la evaluarea judecătorului sau procurorului se au în vedere Ghidul de evaluare a activităţii profesionale a magistraţilor aprobat prin Hotărârea nr. 10/2008 şi fișele de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor, modelul orientativ al raportului de evaluare şi al procesului-verbal anual de evaluare, astfel cum au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 839/2010.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate