Varia
JURIDICE

CSM. Cereri de transfer a judecătorilor, respinse


5 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 3 noiembrie 2015, respingerea cererilor de transfer formulate de următorii judecători:
1. Marius Cristian Epure, Curtea de Apel Constanţa;
2. Cătălin Constantin Mihai, Tribunalul Ilfov;
3. Viviana Vasilovici-Stiuj, Tribunalul Caraş Severin;
4. Valentin Marian Vlad, Tribunalul Bihor.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunţarea la cererea de transfer formulată de următorii judecători:
1. Silviu Gabriel Barbu;
2. Stela Florentina Ivan.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro