Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Asistență juridică gratuită pentru victimele incendiului din București
06.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității joi, 5 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la ajutorarea victimelor incendiului din 30 octombrie 2015 de la Club Colectiv.

Consiliul Baroului București exprimă sincere condoleanțe familiilor îndoliate și întreaga solidaritate cu victimele tragicului accident și cu familiile acestora.

Consiliul a fost informat de disponibilitatea unor membri ai baroului de a acorda asistență juridică gratuită victimelor sau familiilor acestora și aduce la cunostința persoanelor interesate, precum și avocaților că av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București, va soluționa cu operativitate orice cerere de acordare a asistenței juridice gratuite, conform legii.

Solicitarile în acest sens vor putea fi depuse la Secretariatul baroului, etaj V, sau transmise la e-mail: secretariat@baroul-bucuresti.ro.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.