JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Decizie CCR ref. neconstitutionalitate OUG salarii in Justitie
13.06.2009 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea Constitutionala a publicat pe site Decizia nr. 784 din 12 mai 2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 75/2008 privind stabilirea de masuri pentru solutionarea unor aspecte financiare in sistemul justitiei si ale Ordonantei Guvernului nr. 22/2002 privind executarea obligatiilor de plata ale institutiilor publice, stabilite prin titluri executorii.

In motivarea deciziei se arata ca esalonarea platii sumelor prevazute in titlurile executorii emise pana la intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta, avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sistemul justitiei, nu a fost determinata de necesitatea unei situatii extraordinare a c?rei reglementare nu putea fi amanata, ceea ce contravine prevederilor art. 115 alin. (4) teza intai din Constitutie. 

Decizia nr. 784 >>

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Decizie CCR ref. neconstitutionalitate OUG salarii in Justitie”

  1. JUSTITIA spune:

    Dar D-stra ! ce parere aveti despre personalul auxiliar juridic ?? Ei nu intra in calculelele D-stra !!D-stra magistratii , procurori , judecatori , puteti lucra singuri ? NU ! Deci aparati-i si pe ei ! O mana spala pe alta ! si amandoua fatza.Succes !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate