Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Reprezentanții INM au participat la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei


09.11.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la participarea reprezentanților INM la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Institutul Național al Justiției din Republica Moldova a găzduit, în perioada 4-5 noiembrie 2015, conferința internațională „Aducerea drepturilor omului acasă: angajamente, provocări, educație și cooperare”, eveniment organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Lucrările au fost deschise de către gazda evenimentului, Diana Scobioală, director executiv al Institutului Național de Justiție, totodată coordonator naţional al Programului HELP al Consiliului Europei în Republica Moldova.

În cadrul conferinței, jud. Octavia Spineanu-Matei, director al Institutului Național al Magistraturii, a avut o intervenție cu tema „Tendințe moderne în materie de formare profesională în domeniul drepturilor omului”.

Cu aceeași ocazie a avut loc lansarea oficială a Programului European pentru Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) al Consiliului Europei, în cadrul căreia jud. Beatrice Ramașcanu, formator cu normă întreagă al INM, a susținut, în calitatea sa de coordonator naţional al Programului HELP din România, prezentarea cu tema „Aspecte practice privind educația juridică în materia drepturilor omului”.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti