« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Reprezentanții INM au participat la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei
09.11.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la participarea reprezentanților INM la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Institutul Național al Justiției din Republica Moldova a găzduit, în perioada 4-5 noiembrie 2015, conferința internațională „Aducerea drepturilor omului acasă: angajamente, provocări, educație și cooperare”, eveniment organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Lucrările au fost deschise de către gazda evenimentului, Diana Scobioală, director executiv al Institutului Național de Justiție, totodată coordonator naţional al Programului HELP al Consiliului Europei în Republica Moldova.

În cadrul conferinței, jud. Octavia Spineanu-Matei, director al Institutului Național al Magistraturii, a avut o intervenție cu tema „Tendințe moderne în materie de formare profesională în domeniul drepturilor omului”.

Cu aceeași ocazie a avut loc lansarea oficială a Programului European pentru Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) al Consiliului Europei, în cadrul căreia jud. Beatrice Ramașcanu, formator cu normă întreagă al INM, a susținut, în calitatea sa de coordonator naţional al Programului HELP din România, prezentarea cu tema „Aspecte practice privind educația juridică în materia drepturilor omului”.

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD