Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanții INM au participat la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei
09.11.2015 | JURIDICE.ro


Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la participarea reprezentanților INM la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Institutul Național al Justiției din Republica Moldova a găzduit, în perioada 4-5 noiembrie 2015, conferința internațională „Aducerea drepturilor omului acasă: angajamente, provocări, educație și cooperare”, eveniment organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Lucrările au fost deschise de către gazda evenimentului, Diana Scobioală, director executiv al Institutului Național de Justiție, totodată coordonator naţional al Programului HELP al Consiliului Europei în Republica Moldova.

În cadrul conferinței, jud. Octavia Spineanu-Matei, director al Institutului Național al Magistraturii, a avut o intervenție cu tema „Tendințe moderne în materie de formare profesională în domeniul drepturilor omului”.

Cu aceeași ocazie a avut loc lansarea oficială a Programului European pentru Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) al Consiliului Europei, în cadrul căreia jud. Beatrice Ramașcanu, formator cu normă întreagă al INM, a susținut, în calitatea sa de coordonator naţional al Programului HELP din România, prezentarea cu tema „Aspecte practice privind educația juridică în materia drepturilor omului”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate