JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

Reprezentanții INM au participat la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei


9 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: REPUBLICA MOLDOVA, Sistemul judiciar

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la participarea reprezentanților INM la Conferința internațională consacrată celei de a 20-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Institutul Național al Justiției din Republica Moldova a găzduit, în perioada 4-5 noiembrie 2015, conferința internațională „Aducerea drepturilor omului acasă: angajamente, provocări, educație și cooperare”, eveniment organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Consiliul Europei.

Lucrările au fost deschise de către gazda evenimentului, Diana Scobioală, director executiv al Institutului Național de Justiție, totodată coordonator naţional al Programului HELP al Consiliului Europei în Republica Moldova.

În cadrul conferinței, jud. Octavia Spineanu-Matei, director al Institutului Național al Magistraturii, a avut o intervenție cu tema „Tendințe moderne în materie de formare profesională în domeniul drepturilor omului”.

Cu aceeași ocazie a avut loc lansarea oficială a Programului European pentru Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) al Consiliului Europei, în cadrul căreia jud. Beatrice Ramașcanu, formator cu normă întreagă al INM, a susținut, în calitatea sa de coordonator naţional al Programului HELP din România, prezentarea cu tema „Aspecte practice privind educația juridică în materia drepturilor omului”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică