Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Programul de schimb între autoritățile judiciare 2016
09.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 noiembrie 2015, un anunț cu privire la Programul de schimb între autoritățile judiciare 2016, organizat de EJTN și INM.

Programul se desfășoară pe trei paliere și anume:
1. Stagii în cadrul instanțelor și parchetelor, durata acestor stagii fiind de două săptămâni (10 zile lucrătoare). Stagiile se desfășoară la o instanța sau la un parchet dintr-un stat participant. În cadrul acestui stagiu, magistratul participă, alături de un coordonator de stagiu din acel stat, la redactarea și efectuarea de acte procedurale, asistă la sedințe de judecată și efectuează vizite în instanțe, parchete sau alte instituții cu activitate jurisdicțională.

2. Un loc aparte îl ocupă schimbul de judecători specializați în soluționarea cauzelor de drept administrativ. Dat fiind faptul că jurisdicția administrativă are o reglementare diferită în statele Europei, numărul de locuri alocat acestei categorii de magistrați se stabilește separat, în funcție de numărul de locuri oferit de fiecare din statele membre EJTN, care au o jurisdicție specială în această materie.

3. Schimb de formatori între diverse instituții de formare din Europa.

:: Politica financiară corporativă a EJTN

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.