Varia
JURIDICE

Programul de schimb între autoritățile judiciare 2016


9 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 noiembrie 2015, un anunț cu privire la Programul de schimb între autoritățile judiciare 2016, organizat de EJTN și INM.

Programul se desfășoară pe trei paliere și anume:
1. Stagii în cadrul instanțelor și parchetelor, durata acestor stagii fiind de două săptămâni (10 zile lucrătoare). Stagiile se desfășoară la o instanța sau la un parchet dintr-un stat participant. În cadrul acestui stagiu, magistratul participă, alături de un coordonator de stagiu din acel stat, la redactarea și efectuarea de acte procedurale, asistă la sedințe de judecată și efectuează vizite în instanțe, parchete sau alte instituții cu activitate jurisdicțională.

2. Un loc aparte îl ocupă schimbul de judecători specializați în soluționarea cauzelor de drept administrativ. Dat fiind faptul că jurisdicția administrativă are o reglementare diferită în statele Europei, numărul de locuri alocat acestei categorii de magistrați se stabilește separat, în funcție de numărul de locuri oferit de fiecare din statele membre EJTN, care au o jurisdicție specială în această materie.

3. Schimb de formatori între diverse instituții de formare din Europa.

:: Politica financiară corporativă a EJTN

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro