Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Timișoara. Furt calificat. Arestare preventivă


10 noiembrie 2015 | Georgiana-Camelia LUCIU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

PCA Timișoara. Furt calificat. Arestare preventivă.

La data de 5 noiembrie 2015, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 ore a persoanei urmărite internaţional N. A.-N., faţă de care autorităţile judiciare germane au emis un mandat de arestare european pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 6 noiembrie 2015, persoana solicitată a fost prezentată Curţii de Apel Timişoara cu propunere de arestare pe o perioadă de 30 zile, în vederea punerii în executare a mandatului de arestare emis pe numele său şi predării către autorităţile solicitante.

Prin sentinţa pronunţată la data de 6 noiembrie 2015, Curtea de Apel Timişoara a admis propunerea formulată de parchet şi a dispus arestarea pe o perioadă de 30 zile a persoanei solicitate, în vederea punerii în executare a mandatului de arestare european şi predării persoanei către autorităţile judiciare germane.

:: sursa: www.mpublic.ro

Georgiana-Camelia Luciu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică