Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Reuniunea celor mai tineri consilieri ai barourilor din România / 14-15 noiembrie 2015, București


10 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității luni, 9 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la reuniunea Grupului Consultativ al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, constituit din cei mai tineri membri ai Consiliilor Barourilor, care va avea loc în perioada 14-15 noiembrie 2015, la București.

Grupul a fost constituit în scopul creării unui cadru care să asigure participarea tinerilor avocați la o serie de dezbateri pe marginea direcțiilor strategice ale profesiei de avocat. Aceștia vor comunica în mod constant cu consilierii UNBR astfel încât evoluția profesiei, privită prin prisma tinerei generații, să fie în permanență pe agenda Consiliului Uniunii.

Vor fi abordate atât subiectele de actualitate, cât și cele privind evoluția profesiei în următorii 10 ani. Printre subiectele propuse a fi abordate sunt următoarele:
– Piața serviciilor avocațiale. România 2015-2016;
– Perspectivele de dezvoltare a României și evoluția profilului avocatului până în anul 2025;
– Tendințe pe piața serviciilor avocațiale până în anul 2025 și reacția avocaturii la aceste tendințe;
– Managementul şi marketingul formei de exercitare a profesiei astăzi;
– Managementul personalului formei de exercitare;
– Dezvoltarea cadrului de exercitare a profesiei de avocat;
– Apărarea profesiei de avocat și creșterea prestigiului avocatului;
– Dezvoltarea capacității operaționale a U.N.B.R.;
– Dezvoltarea statului de drept și a justiției.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii