Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PT Maramureș. Tentativă la omor calificat. Tribunalul Maramureș a dispus arestul preventiv


11 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Tribunalul Maramureș a dat publicității marți, 10 noiembrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Ileana-Daniela Waltner – Conducător al Biroului de informare şi relaţii publice, cu privire la arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpatului R. M. I., în vârstă de 32 de ani, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal.

Instanța, prin încheierea penală nr. 142/F din data de 10 noiembrie 2015, pronunţată în dosarul nr. 3538/100/2015 al Tribunalului Maramureş, a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, măsura arestului preventiv, reținând că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în seara zilei de 25 octombrie 2015, i-a aplicat persoanei vătămate R. L. R. mai multe lovituri cu un cuţit la nivelul urechii stângi, subclavicular, ombilical şi la nivelul coapsei drepte, cauzându-i acesteia leziuni corporale vindecabile în 18-19 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

Prin aceeaşi hotărâre, instanţa a respins cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică