Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

In unele cazuri indemnizatia pentru cresterea copilului se majoreaza

18.06.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU, NITOIU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 403 din 15 iunie 2009 a fot publicata Legea nr. 239/2009 pentru modificarea art. 2 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.

Legea modificatoare contine o singura dispozitie care pune capat unei situatii inechitabile, sesizate in practica. Astfel, cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, se majoreaza cu 600 lei pentru fiecare copil nascut dintr-o sarcina gemelara, de tripleti sau multipleti, incepand cu al doilea copil provenit dintr-o astfel de nastere.

Pentru STIRI.JURIDICE,

SAVESCU, NITOIU & ASOCIATII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week