Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul București. Apel la solidaritate. UPDATE: Tânăra s-a stins din viață


12 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Mădălina Strugaru, tânăra pentru care Baroul a inițiat apelul la solidaritate, s-a stins din viață în cursul nopții dintre 11-12 noiembrie 2015, la Spitalul Floreasca din București, informează mediafax.ro.

***

Baroul București a dat publicității miercuri, 11 noiembrie 2015, un apel la solidaritate, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, pentru ajutorarea familiei unui avocat a cărui fiică este victimă a incendiului din Clubul Colectiv, aflată în prezent în stare gravă.

Mădălina Strugaru, fiica avocatului Dănuț Strugaru, se află printre victimele tragicului eveniment și urmează a fi transferată la un spital din afară țării, pentru tratament adecvat.

Avocații sunt rugați să își manifeste solidaritatea față de colegul avocat, prin acordarea de ajutoare financiare în conturile de mai jos:
Cont lei: RO75BRDE426SV75177294260
Cont euro: RO71BRDE426SV75177374260
Swift BRDEROBU.

Conturile sunt deschise la BRD pe numele Strugaru Elena, mama Mădălinei. De specificat „donație pentru Mădălina Strugaru“.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică