Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Deciziile Consiliului ASF – 11 noiembrie 2015


13.11.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Asigurări
JURIDICE - In Law We Trust

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 12 noiembrie 2015, un comunicat, cu privire la deciziile Consiliului ASF în ședința din 11 noiembrie 2015.

Consiliul ASF a audiat o informare privind Planul de acţiune elaborat de Comisia Europeană referitor la Uniunea Pieţelor de Capital şi Lista preliminară a barierelor de natură să afecteze libera circulaţie a capitalurilor. Grupul de lucru constituit la nivelul ASF va coopera cu reprezentanți ai BNR, ai Ministerului Finanțelor Publice și ai Ministerului Justiției, pe zonele de competență comună, în vederea coordonării efortului național de transpunere în practică a Planului de acțiune aferent Uniunii Pieței de Capital.

Consiliul a fost informat cu privire la raportul de activitate al Fondului de Garantare a Asiguraților, în perioada 1 septembrie – 30 octombrie 2015, fiind prezentat stadiul măsurilor întreprinse pentru gestionarea situaţiei societăţii ASTRA în ceea ce priveşte preluarea evidenţelor contractelor de asigurare şi a dosarelor de daună, derularea activităţilor de constatare şi evaluare, înregistrarea cererilor de deschidere a dosarelor de daună, precum şi alte aspecte care ţin de dezvoltarea capacităţii instituţionale a Fondului.

Au fost aprobate, de asemenea, principalele direcţii de acţiune ale strategiei de educație financiară a ASF pentru perioada 2015-2018.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii