Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România


Print Friendly, PDF & Email

Baroul Mehedinți. Mesaj de condoleanțe
13.11.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Mehedinți a dat publicității joi, 12 noiembrie 2015, următorul mesaj de condoleanțe:

În dimineața zilei de 11 noiembrie 2015 s-a stins din viață maestrul Ioan Bojincă, avocat în cadrul Baroului Mehedinți și Prodecan al Baroului în perioada 1993-2003. În lunga sa activitate, între anii 1952-2003, maestrul Ioan Bojincă a format generații de avocați și a fost un adevărat exemplu de probitate profesională.

Baroul Mehedinți, Filiala CAA Mehedinți și întreg corpul avocaților din cadrul Baroului Mehedinți sunt alături de familia îndoliată.

Dumnezeu să-l odihnească!


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.