Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Noutati privind Programul Rabla
22.06.2009 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

 
SMARTBILL

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 420 din 19 iunie 2009, a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 66 din 3 iunie 2009 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 217/2008 privind reluarea pentru anul 2009 a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national.

Noua reglementare stabileste ca proprietarul care intra sub incidenta Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, respectiv persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania, care detine in proprietate, indiferent de data dobandirii acestui drept, un vehicul uzat inmatriculat pe numele sau, precum si mostenitorii acestuia, va putea beneficia de o prima in cuantum de 3.8000 lei in masura in care sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) s-a inscris la un producator validat pentru achizitionarea unui autovehicul nou;
b) a predat autovehiculul uzat spre casare unui operator economic autorizat, conform prevederilor legale, sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, obtinand certificat de distrugere;
c) a radiat autovehiculul uzat;
d) achizitioneaza un autovehicul nou de la producatorul validat la care s-a inscris.

Pentru ducerea la indeplinire in anul 2009 a prevederilor noii reglementari se aloca de la Fondul pentru mediu suma de 190.000 mii lei din sumele virate Administratiei Fondului pentru Mediu cu titlu de taxa pe poluare pentru autovehicule.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SOVA & ASOCIATII


Aflaţi mai mult despre
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.