Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Sesiune de informare privind programul DG competition 2016

16.11.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 13 noiembrie 2015, un comunicat, cu privire la sesiunea de informare dedicată potențialilor beneficiari în pregătirea aplicațiilor pentru proiectele finanțate de Comisia Europeană în cadrul programului “DG competition 2016”, ce a avut loc la București, în aceeași zi, sub organizarea INM în parteneriat cu DG Competition – Direcția Generală de Concurență a Comisie Europene.

Lucrările întâlnirii au fost deschise de jud. Octavia Spineanu-Matei – Director INM, după care Luke Haasbeek, Coordonator de politici în cadrul Diviziei de Implementare Privată a DG Competition, a susținut două prezentări. În cadrul primei prezentări au fost tratate aspecte generale legate de Programul “DG Competition” derulat de Comisia Europeană pentru finanțarea proiectelor dedicate formării magistraților în domeniul concurenței, iar în cea de-a doua au fost vizate aspecte esențiale legate de procedura de aplicație, criteriile de selecție, procesul de evaluarea și nu în ultimul rând, informații legate de implementarea proiectelor finanțate în cadrul acestui program.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week