Varia
JURIDICE

Jud. Ionuț Mihai Matei s-a întâlnit cu magistrații străini în cadrul ”Programului de schimb al autorităţilor judiciare”


16 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 13 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la întâlnirea vicepreședintelui ICCJ, jud. Ionuț Mihai Matei, cu delegaţia magistraţilor străini în cadrul ”Programului de schimb al autorităţilor judiciare”.

Delegaţia magistraţilor străini a fost compusă din Andrea Pentenrieder, Ines Peterson, Andrea Gombac, Maria Mammeri Latzel şi Annegret Christine Gabre din Germania, Monica Villena Arias din Spania, Gloria Carlesso, Beatrice Simona Giunit, Giovanni La Rocca din Italia şi Paul Baudoin din Franța.

În cadrul întâlnirii, s-au purtat discuţii referitoare la modul de organizare şi funcţionare a secţiilor instanţei supreme dar şi aspecte legate de activitatea judiciară specifică Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu referire, în principal, la mijloacele procedurale de unificare a jurisprudenţei.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro