Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Procuror cercetat disciplinar pentru expresiile și tonul folosit. UPDATE: Înregistrarea audio

27.11.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

27 noiembrie 2015: În presa clujeană a apărut o înregistrare video, atribuită procurorului Laura Grădină, în care aceasta manifestă expresii și atitudini nedemene profesiei față de un bărbat, informează mediafax.ro.

În înregistrare se aud următoarele: „Tonul jos, că vă scot afară! Este aşa o lăbăreală tristă dosarul ăsta, contestaţi pe toată lumea, contestaţi toate probele din dosar? Aveţi un tupeu inimaginabil, cred că dumneavoastră nu aveţi proprietatea cuvintelor, pe bune”.

***

16 noiembrie 2015: Inspecţia judiciară a dat publicității vineri, 13 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la acțiunea disciplinară exercitată față de Laura Grădină, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru abaterea disciplinară prevăzută de art. 99 lit. c)  – „atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, celălalt personal al instanţei sau al parchetului în care funcţionează, inspectori judiciari, avocaţi, experţi, martori, justiţiabili ori reprezentanţii altor instituţii” din Legea nr. 303/2004.

Procurorul, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin afirmaţiile, expresiile şi tonul folosit, a manifestat un comportament incompatibil cu onoarea şi demnitatea profesiei de magistrat.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week