Varia
JURIDICE

Procuror cercetat disciplinar pentru expresiile și tonul folosit. UPDATE: Înregistrarea audio


27 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

27 noiembrie 2015: În presa clujeană a apărut o înregistrare video, atribuită procurorului Laura Grădină, în care aceasta manifestă expresii și atitudini nedemene profesiei față de un bărbat, informează mediafax.ro.

În înregistrare se aud următoarele: „Tonul jos, că vă scot afară! Este aşa o lăbăreală tristă dosarul ăsta, contestaţi pe toată lumea, contestaţi toate probele din dosar? Aveţi un tupeu inimaginabil, cred că dumneavoastră nu aveţi proprietatea cuvintelor, pe bune”.

***

16 noiembrie 2015: Inspecţia judiciară a dat publicității vineri, 13 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la acțiunea disciplinară exercitată față de Laura Grădină, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru abaterea disciplinară prevăzută de art. 99 lit. c)  – „atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, celălalt personal al instanţei sau al parchetului în care funcţionează, inspectori judiciari, avocaţi, experţi, martori, justiţiabili ori reprezentanţii altor instituţii” din Legea nr. 303/2004.

Procurorul, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin afirmaţiile, expresiile şi tonul folosit, a manifestat un comportament incompatibil cu onoarea şi demnitatea profesiei de magistrat.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro