« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul aparatului propriu al CSM
17.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 16 noiembrie 2015, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul aparatului propriu – posturi de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor.

Funcțiile de conducere sunt următoarele:
– secretar general adjunct
– director – Direcția legislație, documentare și contencios
– director – Direcția afaceri europene, relații internaționale și programe
– șef serviciu – Serviciul programe europene și internaționale
– șef serviciu – Serviciul contencios
– șef birou – Biroul concursuri
– șef birou – Biroul de achiziții publice și protocol.

Candidaturile se depun la sediul CSM, în termen de 15 zile de la publicarea anunțului, însoțite de CV și înscrisuri doveditoare privind îndeplinirea condițiilor de participare, precum și de un plan managerial aferent funcției.

 
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD