Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul aparatului propriu al CSM


17 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 16 noiembrie 2015, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul aparatului propriu – posturi de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor.

Funcțiile de conducere sunt următoarele:
– secretar general adjunct
– director – Direcția legislație, documentare și contencios
– director – Direcția afaceri europene, relații internaționale și programe
– șef serviciu – Serviciul programe europene și internaționale
– șef serviciu – Serviciul contencios
– șef birou – Biroul concursuri
– șef birou – Biroul de achiziții publice și protocol.

Candidaturile se depun la sediul CSM, în termen de 15 zile de la publicarea anunțului, însoțite de CV și înscrisuri doveditoare privind îndeplinirea condițiilor de participare, precum și de un plan managerial aferent funcției.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii