Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a găzduit Cursul de Nivel Înalt în domeniul Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună
18.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității marți, 17 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la organizarea Cursului de Nivel Înalt în domeniul Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună.

Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a fost pentru trei zile gazda Cursului de Nivel Înalt în domeniul Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună (PSAC) organizat în parteneriat de către Colegiul European de Securitate şi Apărare (CESA) şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne (CNAI).

Cursul reprezintă cea mai înaltă formă de instruire existentă la nivelul Uniunii Europene a personalului de specialitate implicat în realizarea Politicii de Securitate şi Apărare Comune. Cursul este organizat pe patru module care se desfășoară la Bruxelles (Belgia), Bucureşti (România), Tampere (Finlanda) şi Berlin (Germania).

La modulul organizat la Academia de Poliție au participat funcționari superiori din cadrul structurilor guvernamentale ale statelor membre, cât și din instituţiile europene implicate în problematica Politicii Europene de Securitate şi Apărare Comună.

La ceremonia de încheiere a modulului organizat la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a participat şi directorul Colegiului European de Securitate şi Apărare, Dirk Dubois.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.