Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Seminarii de pregătire în domeniul transferului persoanelor condamnate


19 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității miercuri, 18 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la seminariile organizate în cadrul proiectului “Continuarea consolidării cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate”.

În cadrul proiectului, derulat în parteneriat cu Directoratul Serviciilor Corecționale Norvegiene, Ministerul Justiției a organizat, în perioada 23-24 septembrie 2015 și respectiv 3-4 noiembrie 2015, două seminarii, în cadrul cărora au fost formați profesional un număr de 70 de specialiști din cele două state partenere (judecători, procurori, reprezentanți ai autorităților centrale, Interpol București și Oslo, Administrația Națională a Penitenciarelor).

Participanții au dezbătut aspecte teoretice și practice referitoare la transferul persoanelor condamnate, conform prevederilor Tratatului dintre România şi Regatul Norvegiei privind transferul persoanelor condamnate, semnat la Oslo, în data de 20 septembrie 2010.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii