« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Roxana Mușoi: Nu putem accepta ideea unui nou mandat fără termen…
20.11.2015 | Alina MATEI

Secţiuni: Corporate, Drept civil, Drept comercial, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Av. Roxana Mușoi, Partner RĂDULESCU & MUȘOI, s-a referit, în cadrul dezbaterii Încă mai mișcă: Administratorul Societății, organizate de Societatea de Științe Juridice, la incidenţa instituţiei curatelei în cazul administratorului unei scoietăţii al cărui mandat a expirat cu privire la speța privind expirarea mandatului administratorului unei societăți, pusă în discuție.

Roxana Mușoi: ”Deci cu atât mai mult s-ar pune în discuție care din acționari ar fi în măsură să reprezinte în mod legal societatea în cazul de față. Poate mai potrivită ar fi, într-adevăr, opțiunea, Mădălina, cred că ai avea o opinie mult mai pertinentă decât mine, a instituției curatelei, în cazul de față, care s-ar aplica destul de bine și în cazul unei societăți comerciale, cum este cazul nostru. Altfel, fără discuție, nu putem accepta ideea unei acceptări tacite a unui nou mandat, a unui nou mandat fără termen.”

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD