Sinteza primelor 24 de ore ale campaniei „Ai DREPTUL la BLACK FRIDAY” 2015


21 noiembrie 2015 | UJmag.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

UJmag.ro, liderul de necontestat al vânzărilor on-line de carte juridică, anunță că în primele 24 de ore ale campaniei Black Friday a egalat vânzările realizate în toată campania de 3 zile derulată în 2014.

Peste 1100 de cărți COMANDATE

Derulată sub titulatura „Ai DREPTUL la Black Friday!”, prima zi a campaniei derulată de UJmag.ro în 2015 a înregistrat peste 1100 de cărți comandate.

Mai mult de 50.000 de lei ECONOMISIȚI

UJmag.ro estimează dublarea valorii cărților comandate până la încheierea campaniei datorită suplimentării stocului cu încă 1800 de cărți. În prima zi a campaniei, cuantumul înregistrat în cadrul reducerilor pentru cărțile comandate depășește suma de 50.000 de lei. Cărțile acordate gratuit, ca beneficiu suplimentar pentru comenzile mari, a depășit 150 de exemplare.

Cea mai MARE comandă

Cea mai mare comandă înregistrată are o valoare de 3.915 lei și a fost înregistrată vineri la ora 15:37.

Top 3 cele mai vândute cărți

1. Explicațiile noului Cod penal. Vol. III. Art. 188-256
Ediție coordonată de George Antoniu și Tudorel Toader.
Autori: Versavia Brutaru, Constantin Duvac, Ion Ifrim, Daniela Iuliana Lămășanu, Ilie Pașcu, Marieta Safta, Constantin Sima, Ioana Vasiu

2. Noul Cod de procedură civilă. Comentat și adnotat. Volumul I, Ed. a-ll-a
Ediție coordonată de Viorel Mihai Ciobanu și Marian Nicolae.
Autori: Flavius A. Baias, Violeta Belegante, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu, Bogdan Dumitrache, Gheorghe Florea, Maria Fodor, Iulian Gîlgcă, Decebal-Adrian Ghinoiu, Cristina Irimia, Adina Nicolae, Evelina Oprina, Alina Rădoi, Mirela Stancu, Șerban-Alexandru Stănescu, Anișoara Ștefănescu, Mihaela Tăbârcă, Mircea Ursuța, Gheorghe-Liviu Zidaru

3. Noul Cod de procedură civilă republicat și legislație conexă. Ed. Premium
Legislație consolidată și index. Colecția PRO LEGE

Înregistrarea și livrarea comenzilor

Vânzările UJmag.ro au crescut cu 500% față de vânzările zilnice înregistrate într-o perioadă obișnuită. Cu toate acestea, activitatea de înregistrare și livrare a comenzilor se desfășoară în condiții optime. Timpul de livrare maxim pentru toate comenzile este estimat la o săptămână.

Creștere a traficului cu 140%

Traficul înregistrat de UJmag.ro, în prima zi a campaniei „Ai DREPTUL la Black Friday!” 2015, a fost cu 140% mai mare față de Black Friday 2014. Cu toate acestea, nu au fost înregistrate probleme privind funcționarea optimă a site-ului UJmag.ro. Numărul utilizatorilor care au realizat comenzi de pe dispozitivele mobile a crescut cu 90% față de anul trecut și este în continuă creștere.

Dublarea vânzărilor în cadrul campaniei

UJmag.ro estimează dublarea vânzărilor în campania „Ai DREPTUL la Black Friday!” 2015 față de vânzările realizate în campania similară din anul 2014.

Promovare pe JURIDICE.ro

Succesul campaniei se datorează, cu siguranță, disponibilității colegilor noștri de la JURIDICE.ro care au promovat cu generozitate această campanie. Fără susținerea celui mai important portal cu informații juridice specializate, eforturile noastre nu ar fi avut aceste rezultate iar de reducerile acordate nu ar fi putut beneficia atât de mulți colegi din domeniul juridic. Mulțumim JURIDICE.ro!

Noi oferte și reduceri, EXCLUSIV pe UJmag.ro!

A doua și a treia zi de BLACK FRIDAY vin cu suplimentarea ofertelor și a reducerilor acordate!

VEZI CAMPANIA „Ai DREPTUL la BLACK FRIDAY” derulata de UJmag.ro și susținută de JURIDICE.ro

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro