Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

ANI. Incompatibilitate ref. consilier local – functionar public
28.06.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat ANI: 

„Agentia Nationala de Integritate, in baza prevederilor Legii nr. 144/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, a constatat, in urma unei sesizari, starea de incompatibilitate a domnului BADUT CONSTANTIN, Consilier local in cadrul Consilului Local Ciolanesti, intrucat, incepand cu data de 20.06.2008 si pana in prezent, acesta detine atat functia de Consilier local in cadrul Consilului Local Ciolanesti, cat si pe cea de functionar public in cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Teleorman, Centrul Local Rosiori de Vede.

in conformitate cu prevederile art. 94, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, “calitatea de functionar public este incompatibila cu orice alta functie publica decat cea in care a fost numit, precum si cu functiile de demnitate publica”, iar, conform prevederilor aceluiasi articol, alin. (2), lit. c din legea sus mentionata, “functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate, dupa cum urmeaza respectiv in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ, din sectorul public sau privat, in cadrul unei asociatii familiale sau ca persoana fizica autorizata”.

DIRECTIA COMUNICARE SI PROTOCOL”

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti