Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ. Proba scrisă. Rezultatele, după soluționarea contestațiilor
23.11.2015 | JURIDICE.ro


Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 20 noiembrie 2015, rezultatele la proba scrisă, după soluționarea contestațiilor, din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ.

De asemenea, au fost publicate și procesele verbale de soluționare a contestațiilor la punctaj. Comisia de examinare a respins toate contestațiile.

:: rezultatele

Procesele verbale de soluționare a contestațiilor:
:: Secția I civilă
:: Secția a II-a civilă
:: Secția de contencios administrativ și fiscal
:: Secția penală și Secțiile unite

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate