Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
2 comentarii

Avocatii Bostina si Asociatii au respins atacul impotriva Cathedral Plaza
30.06.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Ploiesti a admis recursurile declarate de Primarul Sectorului 1 Bucuresti si  SC Millenium Building Development SRL impotriva sentintei Tribunalului Dambovita pronuntata in februarie 2009, prin care se anulase autorizatia de construire emisa de Primarul Sectorului 1 Bucuresti in favoarea  SC Millenium Building Development SRL pentru proiectul Cathedral Plaza. Printr-o decizie irevocabila, Curtea de Apel Ploiesti a admis recursurile, a modificat sentinta si a respins si capatul de cerere privitor la anularea autorizatiei. Aceasta in conditiile in care Tribunalul Dambovita a respins capatul de cerere privind obligarea Primarului Sectorului 1 Bucuresti si SC Millenium Building Development SRL la plata despagubirilor civile. 

Primarul Sectorului 1 Bucuresti a fost reprezentat in proces de o echipa formata din avocatii de la casa de avocatura Bostina si Asociatii, de la Cabinetul individual de avocat Flavia Teodosiu, precum si de Alexandru Moldoveanu, Directorul Directiei Juridice al Primariei Sectorului 1.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Avocatii Bostina si Asociatii au respins atacul impotriva Cathedral Plaza”

  1. av.Mihai Russu spune:

    In asemenea situatii, imi pun problema de moralitate a profesiei… Pana unde, ce acceptam?

    Asta inseamna sa facem o diferenta? Asta inseamna sa lasam ceva in urma.

    Probabil fiecare din noi isi are limitele lui…

  2. Anonim spune:

    Numai reclama. Nu mai faceti din "victorii" cap de afis pe acest site.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.