Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Infracțiuni economice constatate în perioada 13-19 noiembrie 2015


23 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității sâmbătă, 21 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la acțiunile desfășurate pentru combaterea infracțiunilor economice.

În perioada 13-19 noiembrie 2015, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au constatat 127 de infracţiuni economice, de comiterea cărora sunt bănuite 97 de persoane. Poliţiştii au constatat 13 infracţiuni de evaziune fiscală, 3 de contrabandă, 15 infracţiuni prevăzute de Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal, 12 delapidări, 22 înşelăciuni, 22 uzuri de fals, două fapte de fals material în înscrisuri oficiale, 6 de abuz în serviciu, 10 falsuri sub semnătură privată şi 3 fapte la Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

De asemenea, poliţiştii au constatat câte o faptă la Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și de luare de mită, 5 de fals intelectual, 5 la Legea nr. 656/2003 privind spălarea banilor, 4 de dare de mită și 3 alte fapte.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii