Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Conducerea Inspecției Judiciare, în vizită la omologii din Bulgaria


23 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Inspecția Judiciară a dat publicității vineri, 20 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la vizita conducerii în Bulgaria.

Inspector-şef Lucian Netejoru şi inspector-şef adjunct Gheorghe Stan au efectuat o vizită la Inspecţia Judiciară de pe lângă Consiliu Judiciar Suprem al Republicii Bulgare, în perioada 16-19 noiembrie 2015.

Reprezentanţii celor două Inspecţii s-au informat reciproc cu privire la cadrul legal care reglementează rolul, atribuţiile, organizarea şi funcţionarea acestora şi au prezentat, pe larg, activitatea recentă. Delegaţia din România a propus încheierea unui protocol de colaborare între cele două instituţii, urmând ca acesta să fie semnat după stabilirea formei sale finale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii