Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Programul european AIAKOS 2015


24 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 23 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la programul european AIAKOS 2015.

INM a primit, în perioada 16-20 noiembrie 2015, în contextul celei de a treia ediții a programului de schimb AIAKOS, un grup alcătuit din 28 de viitori judecători și procurori și un formator, provenind din următoarele state membre ale Uniunii Europene: Belgia, Cehia, Croația, Finlanda, Franța, Germania, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Ungaria. Programul se desfășoară pe durata a două săptămâni și presupune, pe de o parte, găzduirea în propria țară a unor auditori europeni și, pe de altă parte, deplasarea în statele partenere în program, membre ale Uniunii Europene.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2015, un număr de 30 de auditori de justiție români vor participa la programul de schimb organizat de școli/instituții europene responsabile cu formarea judecătorilor și procurorilor, implicate în program.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică