Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Perioadele de desfăşurare a adunărilor generale ale instanţelor şi parchetelor, pentru aprobarea rapoartelor de bilanț pe 2015
26.11.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit în ședința de marți, 24 noiembrie 2015, perioadele de desfăşurare a adunărilor generale ale instanţelor şi parchetelor, în vederea dezbaterii şi aprobării rapoartelor de bilanţ aferente anului 2015, după cum urmează:
– 18 ianuarie – 5 februarie 2016 – adunările generale ale judecătoriilor, respectiv ale parchetelor de pe lângă judecătorii;
– 12-25 februarie 2016 – adunările generale ale tribunalelor, respectiv ale parchetelor de pe lângă tribunale;
– 28 februarie – 8 martie 2016 – adunările generale ale curţilor de apel, respectiv ale parchetelor de pe lângă curţile de apel.

Plenul CSM a aprobat structura recomandată pentru rapoartele de bilanţ ale instanţelor şi parchetelor, într-o formă simplificată, corespunzătoare structurii raportului anual privind starea justiţiei, cu observaţiile decise de Comisia nr. 1.

De asemenea, Plenul a hotărât:
– comunicarea perioadelor de întrunire a adunărilor generale ale instanţelor şi parchetelor şi a structurii recomandate a raportului de bilanţ către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii de către aceste instituţii a datei la care se vor întruni adunările lor generale în scopul aprobării propriilor rapoarte anuale de activitate;
– transmiterea prin circulară a hotărârii Plenului CSM cu privire la propunerile de la punctele 1 şi 2 către toate instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate