Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București vinde un obiect de inventar
27.11.2015 | JURIDICE.ro

Baroul București a dat publicității joi, 26 noiembrie 2015, un anunț, semnat de Grigoraș Savin – Administrator, cu privire la vânzarea unui obiect de inventar. Este vorba despre o cabină de pază de tipul ”HEBOROM”, dimensiuni 150*150*240 cm, confecționată din material plastic, cu geam termopan.

Cabina de pază a fost achiziționată în decembrie 2009, iar gradul de uzură este moderat, cu toate că a fost folosită.

Obiectul de inventar poate fi vizionat zilnic în intervalul 9:00-15:00, iar ofertele pentru cumpărarea acestuia vor fi depuse în plic închis la registratura Baroului, camera 502, până la data de 20 decembrie 2015. Criteriul de selecție a ofertelor este: “prețul cel mai mare”.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.