Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Judecător sancționat disciplinar pentru întârzieri repetate în efectuarea lucrărilor
27.11.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 26 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la sancţionarea disciplinară a Fabiolei Finta, judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti.

Secţia pentru judecători a CSM a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva judecătorului, aplicând sancțiunea disciplinară constând în “diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunare brute cu 10% pe o perioadă de trei luni”, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) teza a II-a din  acelaşi act normativ – „… întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile”.

Secţia a reţinut că, într-un număr foarte mare de cauze, judecătorul a depăşit termenul legal de redactare a hotărârilor judecătoreşti, în unele dosare cu până la un an şi şase luni.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate