Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a declanșat procedura de ocupare, prin detașare, a două posturi de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul aparatului propriu
27.11.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 26 noiembrie 2015, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de ocupare, prin detașare, a două posturi de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul aparatului propriu.

Judecătorii și procurorii pot proceda la depunerea candidaturilor la sediul CSM, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Candidaturile trebuie însoțite de următoarele documente:
– scrisoare de intenție;
– CV;
– documente care atestă experiența în domeniul în care se solicită detașarea.

Procedura de selecție va consta în evaluarea candidaturilor și susținerea unui interviu, constând în verificarea cunoștințelor profesionale privind organizarea sistemului judiciar, a CSM și a aparatului propriu.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate