Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Consultare publică ref. Programul de formare continuă pentru anul 2016
27.11.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 26 noiembrie 2015, un anunț cu privire la consultarea publică referitoare la Programul de formare continuă pentru anul 2016.

INM a demarat un amplu proces de consultare a instanțelor și parchetelor, a partenerilor instituționali și a publicului larg cu privire la temele de formare care vor fi incluse în Programul de formare continuă a judecătorilor și procurorilor aferent anului 2016.

Instituțiile, organizațiile și persoanele interesate pot transmite, până la data de 10 decembrie 2015, propuneri privind temele de formare care vor fi incluse în Programul de formare continuă a judecătorilor și procurorilor aferent anului 2016.

Propunerile pot fi transmise la adresa de e-mail: diana.mihaila@just.ro, persoana de contact desemnată în acest sens fiind Diana Mihăilă, șef al Departamentului formare continuă din cadrul INM, tel.: 021.407.62.53.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.