Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ministerul Justiției. Consultări tehnice cu omologii din Republica Moldova
27.11.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 26 noiembrie 2015, un comunicat cu privire la consultările tehnice cu reprezentanții Ministerului Justiției din Republica Moldova.

În perioada 24-26 noiembrie 2016, au avut loc la București consultări la nivel tehnic între Ministerul Justiției din România și Ministerul Justiției din Republica Moldova în domeniul cooperării judiciare în materie penală, civilă, familială și comercială, precum și în domeniul tratatelor și relațiilor internaționale. Delegația din Republica Moldova a înmânat părții române scrisoarea lui Vladimir Cebotari, ministrul Justiției de la Chișinău, de felicitare a ministrului Raluca Alexandra Prună, cu ocazia numirii sale în funcție.

Delegația a fost primită de secretarul de stat din Ministerul român al Justiției, Alin Lucian Antochi, care a subliniat caracterul strategic al cooperării dintre cele două țări, în general și dintre ministerele de justiție, în particular.

Alin Lucian Antochi: „Ministerul Justiției din România a acordat și va continua să acorde asistență tehnică Ministerului Justiției din Republica Moldova în cadrul procesului de reformă a justiției din Republica Moldova. Afinitățile de limbă, istorie și cultură dintre cele două țări, ar trebui să permită împărtășirea cu o mai mare ușurință, a experienței autorităților de la București în cadrul procesului de reformă a justiției din perioada de pre și post aderare la Uniunea Europeană pentru a fi preluate rezultatele pozitive și pentru a fi evitate unele disfuncționalități experimentate în cadrul acestui proces de partea română”.

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.