Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

REFF & ASOCIAȚII își extinde echipa de drept financiar-bancar și piețe de capital


27.11.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Banking, Piața de capital, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

În contextul creșterii semnificative a activității în sectorul financiar-bancar, REFF & ASOCIAȚII, societatea de avocați reprezentând rețeaua internațională de avocați Deloitte Legal în România, își extinde echipa de drept financiar-bancar și piețe de capital cu încă doi avocați: Mihaela Maxim, în poziția de Managing Associate, și Andreea Stoica, pe poziția de Associate.

Mihaela și Andreea ni se alătură la finalul unui an în care practica biroului în domeniul financiar-bancar a crescut, marcând câteva proiecte de referință, mai ales în sectorul de tranzacții cu portofolii de creanțe neperformante și transferuri de portofolii de credite bancare performante, segment în care am fost și suntem în continuare implicați în unele dintre cele mai mari tranzacții din piața”, a spus Andrei Burz-Pînzaru, Partener și coordonator al practicii de drept financiar-bancar și piețe de capital la REFF & ASOCIAȚII.

Mihaela Maxim

Mihaela Maxim

Mihaela Maxim este un avocat cu 13 ani de experiență în domeniul financiar-bancar. În ultimii ani, Mihaela a colaborat de pe poziții de senioritate cu Royal Bank of Scotland Romania (RBS) și BCR, iar anterior a lucrat vreme de aproape șase ani la Wolf Theiss, unde, în ultimul an, a coordonat practica de drept financiar-bancar a firmei. Experiența ei include asistență în credite sindicalizate, restructurări de credite, acorduri de standstill, diverse alte aspecte complexe în materie de insolvență și executare silită.

Mihaela a fost implicată în tranzacții de referință, precum consilierea unuia dintre cele mai mari grupuri bancare din regiune pentru o ofertă de acțiuni în valoare de circa 1,74 miliarde de euro și consilierea unei instituții financiare internaționale în legătură cu diverse facilități de credit acordate instituțiilor de credit și unor societăți comerciale. Mihaela a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din București și deține un masterat obținut la London School of Economics and Political Science.

Andreea Stoica

Andreea Stoica

Andreea Stoica se alătură echipei de drept financiar-bancar și piețe de capital a REFF & ASOCIAȚII pe poziția de Associate. Andreea și-a început cariera în urmă cu trei ani, iar experiența ei include asistență în diferite tranzacții de finanțare, contracte de credit pe standardul Loan Market Association (LMA), împrumuturi intra-grup, cesiuni de creanțe, garanții corporative și personale. Andreea este membră a Baroului București și deține o diplomă de master în dreptul afacerilor de la Universitatea din București.

Pe parcursul anului 2015, REFF & ASOCIAȚII a fost implicată și în pregătirea lansării primei platforme de tip peer-to-peer lending de pe piață, un proiect inovator în România, la a cărui finalizare încă se lucrează. Prin extinderea echipei și cooptarea unor profesioniști experimentați, suntem foarte bine poziționați să răspundem provocărilor actuale ale mediului de afaceri și să ne extindem portofoliul de servicii și clienți”, a adăugat Andrei Burz-Pînzaru.

Despre REFF & ASOCIAȚII
REFF & ASOCIAȚII este societate de avocați membră a Baroului București, cu o echipă care în prezent numără aproximativ 50 de avocați și personal suport și este recunoscută pe plan local și internațional, fiind cotată între societățile de avocați de top în domenii vizând drept bancar, piețe de capital, fuziuni și achiziții și tranzacții imobiliare. REFF & ASOCIAȚII este membră a rețelei internaționale de avocați Deloitte Legal.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro