Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept comercial
CRAZNIC
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara. Convocarea asociatului pentru AGA la altă adresă decât cea din Actul constitutiv
30.11.2015 | Alina Maria HAȚEG


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Apel Timșoara a decis că nu se impune constatarea nulității absolute a hotărârii adunării generale pe motiv că recurentul asociat nu a fost convocat în mod legal. Convocarea recurentului asociat s-a făcut la adresa de domiciliu din Actul constitutiv, și nu la adresa reală. Deși recurentul asociat a solicitat menționarea în Registrul Comerțului a noii sale adrese de domiciliu, convocarea la adresa de domiciliu din Actul constituiv, cunoscut societății, este legală atâta vreme cât acesta nu a informat societatea în scris, neechivoc, cu privire la modificarea domiciliului. (Decizia nr. 299/R din 8 mai 2014 pronunțată în recurs de Secția a II-a civilă a Curții de Apel Timișoara având ca obiect acțiune în anulare a hotărârii adunării generale a asociaţilor)

Alina Maria Hațeg

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate