Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Arad sărbătorește Ziua Europeană a Avocaților


1 decembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Baroul Arad a dat publicității vineri, 27 noiembrie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Cristian Alunaru – Decan, prin care se  lansează o invitație în scopul marcării unui eveniment de o importanță deosebită, și anume ”Ziua Europeană a Avocaților.”

Invitația integrală:

”În conformitate cu Hotărârea CCBE și a Consiliului UNBR, Baroul Arad marchează Ziua Europeană a Avocaților cu o masă rotundă organizată la sediul Baroului Arad, din str. Ion Andreescu, nr .3, ap.3, în ziua de 10 decembrie 2015 ora 12 cu tema ,,Libertatea de exprimare a avocatului’’.

Invităm avocaţii din Baroul Arad să onoreze în număr cât mai mare acest important eveniment al profesiei de avocat.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro