Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Arad sărbătorește Ziua Europeană a Avocaților
01.12.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Arad a dat publicității vineri, 27 noiembrie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Cristian Alunaru – Decan, prin care se  lansează o invitație în scopul marcării unui eveniment de o importanță deosebită, și anume ”Ziua Europeană a Avocaților.”

Invitația integrală:

”În conformitate cu Hotărârea CCBE și a Consiliului UNBR, Baroul Arad marchează Ziua Europeană a Avocaților cu o masă rotundă organizată la sediul Baroului Arad, din str. Ion Andreescu, nr .3, ap.3, în ziua de 10 decembrie 2015 ora 12 cu tema ,,Libertatea de exprimare a avocatului’’.

Invităm avocaţii din Baroul Arad să onoreze în număr cât mai mare acest important eveniment al profesiei de avocat.”


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.