Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Va fi redactat Regulamentul privind aplicarea unitară a Protocolului MJ-UNBR ref. onorariile avocaţilor din oficiu
01.12.2015 | JURIDICE.ro

Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România întrunită în şedinţa din data de 13-14 noiembrie 2015 – având în vedere semnalele venite din țară cu privire la problemele ivite în aplicarea Protocolului dintre Ministerul Justiției şi UNBR privind cuantumul onorariilor pentru prestațiile avocațiale din oficiu, în special referitor la reducerea cuantumului onorariilor – a aprobat constituirea unui grup de lucru pentru redactarea unui Regulament cu privire la aplicarea unitară a Protocolului dintre Ministerul Justiției şi UNBR.

Grupul va fi format din decanii Barourilor Bacău, Suceava, Mureș, Alba şi prodecanul Baroului București.

În privinţa problematicii curatorilor speciali, Comisia Permanentă a decis să solicite Secţiei pentru judecători a CSM adoptarea unei hotărâri privind bune practici în stabilirea remunerației minime pentru curatorii speciali.

:: detalii aici


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.