Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Prima consfătuire a celor mai tineri consilieri ai barourilor


30.11.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

În data de 14 noiembrie 2015, au avut loc lucrările consfătuirii de lucru a celor mai tineri consilieri ai barourilor membre, la cele două sedii ale INPPA din București, sector 3, din str. Vulturilor nr. 23 (10.30-13.30) și Calea Moșilor nr. 88 (15.00-19.00).

Dr. Gheorghe Florea, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, a deschis lucrările consfătuirii, mulțumind celor 27 de tineri consilieri din consiliile barourilor membre ale UNBR care au răspuns invitației. De asemenea, au participat și cei patru vicepreședinți ai UNBR – dr. Traian Briciu, coordonator al Departamentului de Protecție a profesiei, informare și relații publice, dr. Petruț Ciobanu, coordonator al Departamentului de Coordonare a Asistenței Judiciare, Ion Turculeanu, coordonator al activității Departamentului Afaceri Europene, cooperare internațională și programe, dr. Ioan Chelaru, coordonator al Departamentului pentru perfecționarea legislației profesiei și legătura cu Parlamentul și alte organe și instituții centrale cu atribuții în domeniu, și membrii Comisiei Permanente: Monica Livescu, Ioan Ioanovici, Nicolae Zărnescu, Radu Ştef, dr. Stanca Ioana Gidro, Lazăr Gruneanţu, Doru Ioan Tărăcilă, Ion Ilie-Iordăchescu, Consilieri ai CP cu responsabilități în coordonarea unor grupuri de lucru permanente, alcătuite pentru dezvoltarea obiectivelor și strategiilor UNBR.

Cristina Gheorghe, vicepreședinte, coordonator al departamentului pentru activitatea Casei de Asigurări a Avocaților, nu a putut ajunge datorită blocajelor de pe aeroportul din Paris.

Dr. Ion Dragne, Decan al Baroului București, și Călin Andrei Zamfirescu, Președintele de Onoare al UNBR, au lipsit motivat.

Pe lângă cei cinci vicepreședinți cu responsabilitățile specifice, coordonarea proiectului va fi asigurată de membrii Comisiei Permanente special desemnați: Nicolae Zărnescu (rol de coordonare a comunicării și conlucrării/moderării subgrupelor de lucru pe problematici ce se vor constitui in interiorul grupului) și Monica Livescu.

S-a decis:
– elaborarea și comunicarea unei minute privind activitățile desfășurate, care va fi urmată de comunicarea din partea participanților a aderenței la unul sau mai multe subgrupuri ce se vor forma;
– transmiterea de proiecte, puncte de vedere, propuneri Consiliului UNBR;
– stabilirea modalității de conlucrare de către coordonatorii grupurilor de lucru;
– comunicarea propunerilor privind alocațiile bugetare necesare pentru activitatea grupului de lucru și finalizarea Proiectului ”Avocatura din România în 2025” (Evoluția profesiei de avocat în perspectivă).

:: detalii aici

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti