Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Prima consfătuire a celor mai tineri consilieri ai barourilor


30 noiembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În data de 14 noiembrie 2015, au avut loc lucrările consfătuirii de lucru a celor mai tineri consilieri ai barourilor membre, la cele două sedii ale INPPA din București, sector 3, din str. Vulturilor nr. 23 (10.30-13.30) și Calea Moșilor nr. 88 (15.00-19.00).

Dr. Gheorghe Florea, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, a deschis lucrările consfătuirii, mulțumind celor 27 de tineri consilieri din consiliile barourilor membre ale UNBR care au răspuns invitației. De asemenea, au participat și cei patru vicepreședinți ai UNBR – dr. Traian Briciu, coordonator al Departamentului de Protecție a profesiei, informare și relații publice, dr. Petruț Ciobanu, coordonator al Departamentului de Coordonare a Asistenței Judiciare, Ion Turculeanu, coordonator al activității Departamentului Afaceri Europene, cooperare internațională și programe, dr. Ioan Chelaru, coordonator al Departamentului pentru perfecționarea legislației profesiei și legătura cu Parlamentul și alte organe și instituții centrale cu atribuții în domeniu, și membrii Comisiei Permanente: Monica Livescu, Ioan Ioanovici, Nicolae Zărnescu, Radu Ştef, dr. Stanca Ioana Gidro, Lazăr Gruneanţu, Doru Ioan Tărăcilă, Ion Ilie-Iordăchescu, Consilieri ai CP cu responsabilități în coordonarea unor grupuri de lucru permanente, alcătuite pentru dezvoltarea obiectivelor și strategiilor UNBR.

Cristina Gheorghe, vicepreședinte, coordonator al departamentului pentru activitatea Casei de Asigurări a Avocaților, nu a putut ajunge datorită blocajelor de pe aeroportul din Paris.

Dr. Ion Dragne, Decan al Baroului București, și Călin Andrei Zamfirescu, Președintele de Onoare al UNBR, au lipsit motivat.

Pe lângă cei cinci vicepreședinți cu responsabilitățile specifice, coordonarea proiectului va fi asigurată de membrii Comisiei Permanente special desemnați: Nicolae Zărnescu (rol de coordonare a comunicării și conlucrării/moderării subgrupelor de lucru pe problematici ce se vor constitui in interiorul grupului) și Monica Livescu.

S-a decis:
– elaborarea și comunicarea unei minute privind activitățile desfășurate, care va fi urmată de comunicarea din partea participanților a aderenței la unul sau mai multe subgrupuri ce se vor forma;
– transmiterea de proiecte, puncte de vedere, propuneri Consiliului UNBR;
– stabilirea modalității de conlucrare de către coordonatorii grupurilor de lucru;
– comunicarea propunerilor privind alocațiile bugetare necesare pentru activitatea grupului de lucru și finalizarea Proiectului ”Avocatura din România în 2025” (Evoluția profesiei de avocat în perspectivă).

:: detalii aici

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică