Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Corporate, Drept civil, Drept comercial, SELECTED

Alex Bogdan Arghir: Cred că e important să definim ce înseamnă factură acceptată

2 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

Jud. Alex Bogdan Arghir, Judecătoria sectorului 2, s-a referit, în cadrul dezbaterii O chestie de calcul(e): Penalitățile, organizate de Societatea de Științe Juridice, la forța unei facturi acceptate/neacceptate, ștampilate/neștampilate.

Alex Bogdan ArghirCred că e important să definim ce înseamnă factură acceptată. E mai simplu să spunem ce înseamnă o factură neacceptată, dar ca factură acceptată putem să vedem o acceptare expresă sau o acceptare tacită. O acceptare expresă poate să fie prin semnătură și ștampilă, de exemplu. Acolo oricum sunt discuții, nu este obligatorie aplicarea ștampilei, dar atunci când o factură îți este prezentată și este și semnată și ștampilată, parcă dă o forță mai mare cu privire la acceptare. Dincolo, mai avem acceptarea tacită, dacă poate fi spus așa, prin plata parțială a debitului, cu menționarea faptului că se plătește factura X.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică