« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Alex Bogdan Arghir: Cred că e important să definim ce înseamnă factură acceptată
02.12.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Corporate, Drept civil, Drept comercial, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Jud. Alex Bogdan Arghir, Judecătoria sectorului 2, s-a referit, în cadrul dezbaterii O chestie de calcul(e): Penalitățile, organizate de Societatea de Științe Juridice, la forța unei facturi acceptate/neacceptate, ștampilate/neștampilate.

Alex Bogdan ArghirCred că e important să definim ce înseamnă factură acceptată. E mai simplu să spunem ce înseamnă o factură neacceptată, dar ca factură acceptată putem să vedem o acceptare expresă sau o acceptare tacită. O acceptare expresă poate să fie prin semnătură și ștampilă, de exemplu. Acolo oricum sunt discuții, nu este obligatorie aplicarea ștampilei, dar atunci când o factură îți este prezentată și este și semnată și ștampilată, parcă dă o forță mai mare cu privire la acceptare. Dincolo, mai avem acceptarea tacită, dacă poate fi spus așa, prin plata parțială a debitului, cu menționarea faptului că se plătește factura X.”

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD