Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Alex Bogdan Arghir: Cred că e important să definim ce înseamnă factură acceptată


2 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Jud. Alex Bogdan Arghir, Judecătoria sectorului 2, s-a referit, în cadrul dezbaterii O chestie de calcul(e): Penalitățile, organizate de Societatea de Științe Juridice, la forța unei facturi acceptate/neacceptate, ștampilate/neștampilate.

Alex Bogdan ArghirCred că e important să definim ce înseamnă factură acceptată. E mai simplu să spunem ce înseamnă o factură neacceptată, dar ca factură acceptată putem să vedem o acceptare expresă sau o acceptare tacită. O acceptare expresă poate să fie prin semnătură și ștampilă, de exemplu. Acolo oricum sunt discuții, nu este obligatorie aplicarea ștampilei, dar atunci când o factură îți este prezentată și este și semnată și ștampilată, parcă dă o forță mai mare cu privire la acceptare. Dincolo, mai avem acceptarea tacită, dacă poate fi spus așa, prin plata parțială a debitului, cu menționarea faptului că se plătește factura X.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică