JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
3 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Decizie CCR ref. reglementarile Consiliului Concurentei

13.07.2009 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Judecatorii CCR au admis, prin decizia nr. 1037, exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 28 alin. 2 din Legea Concurentei nr. 21/1996, care prevede ca „reglementarile Consiliului Concurentei pot fi atacate in contencios administrativ la Curtea de Apel Bucuresti, in termen de 30 de zile de la comunicare, respectiv publicarea actului atacat”.

Decizia CCR este definitiva si general obligatorie.

Newsletter
Instagram
Facebook

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 3 de comentarii cu privire la articolul “Decizie CCR ref. reglementarile Consiliului Concurentei”

  1. de.ce spune:

    asadar Consiliul Concurentei devine o jurisdictie speciala, a carei reglementari nu pot fi contestate?!! in acelasi plan cu legislativul..

  2. Anonim spune:

    Dupa citirea deciziei Curtii Constitutionale, ar trebui reformulat anuntul,pentru ca din continutul deciziei rezulta exact contrariul: actele cu caracter normativ ale Consiliului concurentei pot fi atacate in contencios administrativ, fara limita de timp.

  3. florin poiana spune:

    Nici vorba! DAca ati citi decizia (inclusiv motivarea, nu doar dispozititvul) ati observa ca, dimpotriva, Curtea spune ca este neconstitutionala limitarea la 30 de zile a posibilitatii atacarii actelor administrative cu caracter normativ emise de Consiliul Concurentei si inlatura aceasta stare de neconstitutionalitate stabilind ca aceste acte POT FI ATACATE ORICAND, fara limita in timp, pe cale directa, la fel ca toate celelalte acte administrative cu caracter normativ emise de alte autoritati centrale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate