JURIDICE SELECTED
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Marin Voicu, Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius” din Constanța
03.12.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Conducerea Universității „Ovidius” din Constanța a acordat, la propunerea Facultății de Drept și Științe Administrative, titlul Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Marin Voicufost judecător la CEDO, Președintele Asociaței “Themis-Casatia” a foștilor judecători a ICCJ, membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință, avocat și teoretician, fondator și redactor al Revistei Române de Drept Maritim. Din anul 1993 și până în anul 2001 a fost primul Președinte al Curții de Apel Constanța. Prin intermediul propriilor publicații, încearcă să transmită cititorului care sunt adevăratele probleme în domeniul dreptului maritim, având ca țintă adoptarea unui Cod Maritim al României, potrivit unui comunicat al Universității.

 

imageedit_5_6808988232   imageedit_8_9519548054 imageedit_12_2838244281

 

 

 

 

 

:: mai multe poze aici

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Prof. univ. dr. Marin Voicu, Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius” din Constanța”

  1. Arthur FABIAN spune:

    Intr-adevar asemenea oameni aduc prestigiu vietii juridice romanesti si pentru asta am tot respectul!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate