Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Dan Oancea și Cristian Alunaru au participat la Congresul internațional organizat de Camera Avocaților din Frankfurt am Main


3 decembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Baroul Arad a dat publicității joi, 3 decembrie 2015, un anunț cu privire la Congresul internațional organizat de Camera Avocaților din Frankfurt am Main.

Ziua Internațională a Camerei Avocaților, organizată de Camera Avocaților din Frankfurt am Main, a avut loc  în perioada 12- 13 noiembrie 2015. La acest eveniment, Uniunea Națională a Avocaților din România a fost reprezentată de consilierii dr. Dan Oancea (Baroul București) și dr. Cristian Alunaru, Decanul Baroului Arad.

În cadrul Congresului au fost desfășurate 4 workshop-uri:
1. Recunoașterea și executarea hotărîrilor arbitrale străine;
2. Regulamentul UE privind competența, legea aplicabilă, recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești și acceptarea și executarea actelor autentice în materie de succesiuni și privind crearea unui certificat european de moștenitor, cu luarea în considerare a situației speciale germano-spaniole;
3. Drepturile acuzaților (suspecți și inculpați) în procedura urmăririi penale;
4. Comunicarea electronică cu instanțele.

Consilieri Dan Oancea și Cristian Alunaru au participat la secțiunea a patra unde dezbaterile au fost deosebit de instructive, congresul dovedindu-se un excelent prilej de stabilire a unor legături cu avocații germani și de identificare a unor posibilități de colaborare în viitor.

 

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro