« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Galați. Programarea probei scrise a examenului INPPA 2015
03.12.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Galați a dat publicității joi, 3 decembrie 2015, un anunț semnat de av. Alin Popa – Vicepreședintele Comisiei de Examen, prin care se aduce la cunoștința tuturor candidaților la proba scrisă a examenului de absolvire a cursurilor de Pregătire Profesională Inițială organizate în anul 2015, că aceasta va avea loc în data de 7 decembrie 2015, începând cu ora 14:00, în cadrul Universității Danubius din Galați, b-dul Galați nr. 3 (lăngă fostul magazin Real – actualmente Auchan).

Candidații trebuie  să se prezinte în sala de examen la ora 13:00, cu actul de identitate, pașaportul sau permisul de conducere prezentate în original și aflate în termenul de valabilitate.

Este strict interzis accesul în clădire cu mijloace electronice de comunicare sau informare sau care permit informarea sau comunicarea, indiferent de natura acestora.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.